Om Kahsa!

Kære kunder!

Til at starte med vil jeg fortælle lidt om mig selv. Jeg hedder Karina og Jeg købte denne eksisterende webshop i juni måned 2017, da jeg i efterhånden mange år har beskæftiget mig med salg og glæden ved at skabe noget, ja så lå det lige for, at jeg skulle prøve dette også.

Jeg er uddannet pædagog i tidernes morgen og efter endt uddannelse arbejdede jeg i flere år inden for denne branche. Da det blev år 2004 overtog jeg en fysisk tøjbutik, som jeg elskede og drev i 7,5 år. Vi har 3 skønne børn og jeg valgte derefter job som agent for firmaer og dermed lidt nemmere arbejdstider.

Stadig den dag idag er jeg agent og  jeg elsker det. Men glæden ved denne shop er meget hurtigt blevet stor og glæden ved at arbejde med tøj, er ikke blevet mindre med tiden. Samtidig med fornøjelsen af, at have kaffe og te og velværeprodukter med i sortimentet.

 

Godt købmandskab er et af nøgleordene, for at vi kan holde priserne nede. Hver gang vi får rabatter eller får forhandlet os frem til bedre priser hos vores leverandører, giver vi rabatten videre til vores kunder.
Vi har skabt et hyggeligt univers, hvor du altid er velkommen, og vi hjælper dig gerne med, at sætte et flot sæt tøj sammen hvad enten det er til hverdag eller fest. Vi står klar til at råde og vejlede dig over tlf. og mail.

Vi bestræber os på hele tiden, at være opdateret med den nyeste mode fra ind- og udland, for at vores kunder også er opdateret med den nyeste mode og ved hvad der er IN lige nu.

 

Er man medlem af vores Facebook side (Kahsa) Vil der også være fordele at hente der, da vi tit lægger tilbud og rabatkoder op derinde, som man kan benytte til sine køb på hjemmesiden. Derudover laver vi fede konkurrencer hvor du kan vinde varer fra vores sortiment og gavekort til hjemmesiden. Benyt linket nedenfor og kom direkte ind på vores Facebook side. Husk at trykke “Synes godt om / Følg” for at du kan se de opslag vi lægger op derinde.

Link til Facebook: https://www.facebook.com/Kahsa-F-258916860907429/?fref=ts

Du kan også med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev, her sender vi gode medlemstilbud ud som kun gælder for dem som har tilmeldt sig nyhedbrev.

 

Kontakt os!

Vores telefon har åbent mandag - fredag fra kl. 8.00-16.00

Dyndledsvej 2

4652 Hårlev

 

Er vi ikke til at fange på telefonen kan det skyldes møder, kunder, indkøb mm. Vi henviser derfor til at du enten kan sende os en mail på info@kahsa.dk Vi svare som reglen indenfor et par timer, men der kan gå op til 24 timer. Du kan også vælge at sende os en sms på samme telefonnummer, her svare vi også hurtigst muligt eller indenfor 24 timer i hverdagene.

Telefonnummer +(45) 23461269

E-mail: info@kahsa.dk

Bedste hilsner

Karina

Kahsa 

CVR: DK27582478